Wedding : Khiril & Shima, Batu Pahat, Johor

(for better video view http://www.vimeo.com/3846378 )

dsc_6348d

dsc_6348c

dsc_6227

Last 2 weeks memang best. Sebab wedding ni rumahnya kat sempadan muar-batu pahat. Saya pulak orang muar (umur 20tahun pindah ke bangi), so basically saya bukan orang bangi tapi proudly orang Muar. hehehe. So, ke sana bersama-sama Nurliey. Sempat lah tidur sehari kat hotel di Muar. Nama hotel Townview Hotel. rm60 je tp best gile kot. Hotel dah la cantik. besar, ada wifi, ada astro, tengah-tengah bandar pulak tu. Seriously recommended beb. Acctually supposely orang hotel cakap rm90 tapi tengah promotion. Tapi yang peliknya, my parents pon mai tido hotel sini last year, harga sama gak. hahaha promotion everytime kot. hehehhee.

So, wedding acctually ari ahad. so, Sabtu tu free day la. memang saja tido sehari sebab rindu gila kot kat muar. Makanan kat muar adalah paling terbaik dalam dunia! Aku rasa, sehari tidur muar, mau berat naik 5kilogram. hahahaha. so, anyone nak p muar lagi, ajak aku okkkkk!

Oh anyway, wedding Khiril & Shima berjalan lancar. cuaca pon bes je. Sorry sebab lambat skit letak video n upload. Intenet menggila. huhu. Album as soon as possible disiapkan. dalam proses. uyeh.

dsc_6291

/ps: cari duit cari duit!

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on March 25, 2009.

3 Responses to “Wedding : Khiril & Shima, Batu Pahat, Johor”

  1. editing terbaek! 😀

  2. cik yanniz, heee. sy ni shana. hye 😀

    taknak ke wat tutorial edit gambo tu. skit2 ke hehe. nak blaja ni. tak dpt byk skit pun tape. 😛

    maceyyy n keep it up. smakin mengagumi 🙂

  3. aku gi tangkak….hahaha
    kat muar best..mee bangdung die..
    peerrghhh sedap..smpai nak terbang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: