Iklan bulan ini : ‘Betul Betul Sedap!’

Sebab sedap sangat, aku nak gak tulis kat blog aku. Walaupun aku bukan jenis suka cite psl hal hal remeh di sekitar aku. Tapi yg ni special kes. hehhee. Terimalahhhh :-

GARDENIA BUTTERSCOTCH!!

Aku try 2-3ari lepas, lepas abang aku, Peenutt bawa balik Roti Gardenia ni ke rumah. Dia cakap sedap. Mak cakap sedap. Tapi mula-mula, aku buat bodoh je pun. Aku ingatkan, roti gardenia, sedap dia.. sedap macam rasa gardenia lah. Pastu, pada esok harinya. Aku lapar. Nampak roti butterscotch ni. Aku try.

“ngap.. ngap..”

pastu, terasa di dalam awang-awangan. ” SEDAPPPPPPPPP GILEEEEEE”. Serius sedap. sedap. sedap. delicious!

roti

(credit photo: http://coffeesncookies.blogspot.com/ )

Tolonglah makan korang semua. delicious weh.  jangan sesekali korang makan dengan jem ke, nutella ke. makanlah dengan begitu sahaja. hahaha. (free promotion from me. ahahha). Korang try google : Gardenia Butterscotch. Rupanya, dah ramai gila tulis pasal deliciousnya roti ini.

ps: Aku baru beli lagi petang tadi roti ni. dah tinggal 2keping je. nyum-nyum 🙂 . Tag ‘betul-betul sedap!’ adalah berjaya encik Gardenia!

Advertisements

~ by yanniz on March 12, 2009.

4 Responses to “Iklan bulan ini : ‘Betul Betul Sedap!’”

  1. parah cik yanis ni

  2. aah…kawan aku pon gila makan mende ni.
    sedap sangatkah?

    kena gi usha…tak semua kedai ada kan

  3. waduhh…
    kene start layan nihh…
    org dh promote… 😀

  4. btol2..aku try 5 ari lepas.mmg sedap woo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: