Abstrak Jingga Photoshoot with new product

dsc_6711

dsc_6711b

dsc_67291

dsc_6752

dsc_6899

Last week, dapat panggilan dari fahmi abstrak jingga. Di minta shoot produk baru mereka. Produk baru Abstrak Jingga sangat cool. from tshirt, to jacket, to speck. fuahhhhh! Shooting dimulakan jam 5.30ptg. before tu hujan selebat-lebatnya, so kami lepak kat tempat makan je. Model yang digunakan pon, kawan-kawan. So, kerja dengan orang yang kita kenal senang sedikit. dan model lelakinya pula, hairstylist utk band Bittersweet, maka, fesyen dan style utk mereka peragakan pon senang diurus.

Masa nak shoot tu, bateri kamera aku buat hal. Nasib baik ada Anan yg kebetulan ada kat umah. Pinjam bateri dia, then perjalanan shoot pon bermula!

Model : Farah & O’oy

Produk: Abstrak Jingga

Photographer & Editing : Yanniz

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on April 7, 2009.

8 Responses to “Abstrak Jingga Photoshoot with new product”

  1. omggg! i’m freakinggg love the jacket yawww! bape hengget?

    p.s. oh. fotoshut kat s.alam tak calling pun. sob.

  2. lama tak ciom pelok yanis.

  3. model best…jeles tgok rambut diorg…wuwuwuuu… :#

  4. smlm nampak saudari kat remaja..smart seyh painting..hehe

  5. as usual editing yanniz superb.!
    mane jumpe dinding kaler purple?
    nice nice!

    p/s; lama x nmpak online ym…or appear offline?:P

  6. mmg smart.nk beli..

  7. Aku suka zip-up sweater di gambar terakhir itu.

    Kalau kurus memang sangat cantek untuk dibeli hehehe

  8. post ni dah lame tapi aku baru bace… n nak komen jugak2. kau amik gamba dah memang cun… n model2 kau kali ni pun sgt cool.. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: