Adi – Haiwan Teladan, TV3

Acctually shoot nie dah 2 minggu lepas.. tp sebab busy with kerja, so baru nak up today. hehe. Anyway, 2minggu lepas pegi ke Media Prima. Ini semua after, Ayu call mintak shoot utk salah satu rancangan kanak-kanak baru for TV3 bulan Ramadan, ‘Haiwan Teladan’. So, kebetulan Ahad tu ada free time sikit, so pegilah shoot. hehee.

Tak penah pon masuk Media Prima before ni. hahahaa. ye lah dulu, penah gak dpt offer keje for 8tv. but then time tu baru a month keje karangkraf, gamaknye tamak nak p tukar keje kan? huhu. So, that day lah 1st time masuk ke opis media prima. Then terus lepak kat opis grafik kat sane. Lepak punya lepak, Adi (pengacara Haiwan Teladan) dah bersiap utk di shoot. So, memandangkan Ayu cakap gambaq dia nak cropt, so kitorg pon p lah shoot depan media prima je. hehehe. Senang berkerja ngan Adi ni. Cool gile, sempoi n bes! Heee!

So, macam biasa, bile Ayu pon cek gmbaq yg dishoot and dia puas hati, last skali amik gmba dengan Adi. hehehe. Thanks to Ayu sbb ajak saya utk shoot. Oh, fyi, Ayu ni bakal akak ipar saya. heheheh. 🙂

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/an official wedding photo editor and layout for MyPhotographer
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on August 20, 2008.

7 Responses to “Adi – Haiwan Teladan, TV3”

  1. hai…

    sori termasuk dalam web u
    just nak minta tolong skit…
    u ada contact nama adi nie tak?
    actually, she’s my old fren yang dah lama tak dapat contact
    kalu u ada contact no dia..boleh bagi pada i tak?
    thank u in advance

  2. wah yanniz, ko ropenya yg shoot adi ni eh…
    anak aku salah seorang kanak kanak didalam program ini…
    ni bakal kakak ipar ko ni nak kawin dgn peanut ke?

  3. Bagi tau kat Adi show Haiwan Teladan tu orang tua pun suka sbb dapat memberi contoh yang baik kepada kanak2 dan masyarakat amnya supaya menghormati hak dan bersimpati kepada haiwan. Adi dan Amar mmg cool. Kindly inform her. Tq

  4. wahhh ramai suka cerita Haiwan Teladan ni ye. InsyaAllah saya kabarkan. =)

    ps: sendiri tak penah sempat nak tgk cite ni kat tv. yup, saya jarang nonton tv. aih!

  5. anajin > soklan psl akak ipar tu. iya! kawin ngan peenut. insyaAllah 2009 bulan 5. hehehe

  6. saya minat kak adi best die buat rancangan haiwan teladan klu bley nak join gak…sy ikuti rancangan ni melalui internet…

  7. Assalamualaikum
    saye berumur 22 thn dgn ini memaklumkan bhw saya peminat haiwan teladan. citer yg best…btw danish sgt cute!! geram tgk gelagat dia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: