Wedding : Azhar & Serimah

(for better view video, check kat sini lah: – http://vimeo.com/2991901 )

Nice and cool pengantin! Sabtu & Ahad lepas, shoot wedding utk kawan saya, Azhar dan Serimah. Nikah & wedding kat Rembau, Negeri Sembilan. So, ajak sekali Nurliey tag sekali memandangkan saya dah lamaaaa sgt tak shoot wedding (more into edit photo wedding utk MyPhotographer). Lebih kurang a month before wedding diorg ni, Azhar buzz me kat ym mintak di photoshootkan weddingnya. Kebetulan i’m quite free dan MyPhotographer pon bagi green light to shoot diorg, so saya pon agree utk shoot mereka.

Fyi, kedua dua mempelai ni warga kerja Berita Harian. Azhar as designer di Berita Harian (and some of us know him as grafitti/mural/character artist). hehehe. Siapa eh nama ‘artist’ Azhar ni? hahaha. oh, dah Serimah ni pula wartawan hiburan di Berita Harian. So, yg dtg pon ade muka-muka familiar mcm wartawan2 dan juga artis-artis.

Seronok je tgk family & friends diorg ni. Ramah tamah n sempoi gile doh. Takdelah saya rasa kekok. 🙂

To Azhar & Serimah, semoga berkekalan ke akhir hayat! jumpa Ahad ni di Sg Besi pulak!

dsc_3698

dsc_3512a

dsc_4226

.

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/an official wedding photo editor and layout for MyPhotographer
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on January 28, 2009.

4 Responses to “Wedding : Azhar & Serimah”

  1. :: sesungguhnya aku suke dengan muzik kat video tu tadik…

  2. wuhh wuhh abang azhar dah kawen! nak gambor lagi weh..siket sangat nih tak luak pun

  3. tahniah yanniz ko mmg boleh shoot org kahwin..hehehe..thumb up

  4. bro, what’s the title of the song?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: