Kenapa saya perlu wang waktu terdekat ini!

null
28feb & 1Mac – Pi Ipoh sama si Fara tgk event ni sambil review event, interview dan mencuci mata lelaki muda. haha. Some bands pon, aku dah inform depa nak shoot out. Hopefully dapat photo yang cantek2. wuwuwuwuw. Dan hopefully tak hujan lah.

null
4March – Ke Jason Mraz Concert di Stadium Negara. Sama si Fara (lagi? haha lesbian tol aku) dan juga sama Liza. Walaupun tiket yg paling murah RM68 (RM88 kitorg nak beli dah sold out. iksh. dan aku mmg takde duit nak beli yg ratus-ratus.) wuwuwuw.

7March & 8 March – Ke Teluk Intan, Perak. Shooting cari duit.

14March & 15 March – Ke Muar, Johor. Shooting cari duit dan interview sikit-sikit. Sambil balik kampung lama oh, Muar (aku orang Muar doh, tp baru mastautin Bangi 6tahun. ahhhh rindu nyaaa mee bandung! rojak petis! fulawei.)

null
18March – Ke Mocca’s Concert (Swing Again with Mocca) ! . Sape tak kenal Mocca, depa ni band dari Indonesia. Check video depa:

Maybe interview Mocca sekali for mag. still TBC. wuwuuw kalau dapat interview, pasti aku terketar-ketar sebab excited terlebih. hahaha.

19 March1st Putrajaya International Hot Baloon 2009! Bila baca event ni kat facebook, saya agak excited dohhh. pasti kalerful bila banyak hot baloon! cuba korang bayangkan, di waktu awal pagi. langit biru, pastu banyak2 hot baloon. walawei! itu kalau tak hujan la.. wuwuwu. jom jom. Aku takmo p weekend. Sebab weekend pasti pack nak mati orang. plus si Fara pon dah amik cuti, so p ari khamis. yayay!

27March – 4 AprilKuala Lumpur Design Week 2009! to designers, sapa tak pi, dia loser. hahaha

null
17April – 19April – Cuti-cuti p Mt. Bromo di Surabaya, Indonesia ngan kawan kawan sekolah aku Convent, Muar. aaahhh. gila looking forward. (takde duit pon beli gak tiket, sbb pegi balik baru RM78. dem laaa sayang Air Asia!)

So, client2 tersayang, saya dah kehabisan duit. Marilah bayar payment tertunggak. Tolonglah saya. Saya taknak kereta saya kena tarik, dan pergi Surabaya tapi tak dapat balik ke Malaysia sebab dah takde duit nak bayar kat kerajaan Indonesia sebanyak 100ribu rupiah. Tak kasihankah kat saya? huahhh!

Yang benar,

si kasihan.

.

ps:/korang wajib tonton Geng, Slumdog Millionaire dan Benjamin Button di cinema weh. Kalau korang tak tengok, korang adalah orang paling menyedihkan dalam dunia. hohohoho

Advertisements

~ by yanniz on February 27, 2009.

4 Responses to “Kenapa saya perlu wang waktu terdekat ini!”

  1. uish! demit! banyaknyaaa aktiviti! đŸ˜›

  2. Damn gle happening! haha
    Tertinggal lagi satu yanniz…
    Tak pergi Sunburst kew?

  3. apa ke sedih sangat ni sayang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: