www.bangkit.tv/blog

null

Alhamdullilah, today, kitorg, BANGKIT dah launched our official website. Kami launch blog dulu, then seterusnya akan benda yg lain lah. hehehhe. Dan 1.1.2009 adalah anniversary Bangkit yg ke 3. huhu. Sekejap je dah 3 tahun. Seriously masa sgt cpt berlalu. Penuh liku aku rasa 2008 ni, penuh suka duka. Jatuh, bangun telah saya rasai sepanjang 2008. Dan peroleh ramai lagi kawan. hehehe. (perhaps 2009 jumpa mr.right pulak kot? hehehe)

So yeah. nak ucapkan selamat tahun baru untuk semua. I wish u all a very good life and future ahead. And for me, 2009 probably(hopefully?) a very good year for me as personally, and also for Bangkit to bertapak one step ahead lagi. Wish us good luck ok. hehehe.

Do check our official blog, www.bangkit.tv/blog .

Saya sgt happy bila kami semua bersetuju utk buat Fashioncheck (check Bangkit’s blog). di mana kami as Bangkit team akan ke event event utk mencari youngster yg berfesyen. So, I also can shoot their photo berfesyen! woohoo! Itu ari buat Fashioncheck kat event launch album Couple, dah macam jual MLM. hahahaa. Sambil approach orang untuk berphoto for Fashioncheck, sambil bercerita about Bangkit. Its a good of marketing i think. huhu.

This saturday, saya akan ke Ipoh, selain cover event, i will do Fashioncheck too! so, Ipoh people, be as fashionista as u can be, babeh!

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/an official wedding photo editor and layout for MyPhotographer
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)


Advertisements

~ by yanniz on January 1, 2009.

9 Responses to “www.bangkit.tv/blog”

  1. kawan aku cakap nampak tshirt bangkit jual kat uptown shah alam
    huhuhu

  2. congratz BANGKIT..
    Bangkit lg utk 2009 dan strosnyer..

  3. makasih ehsan. hehehe

    azim, mmgpon. bukan kat uptown ja. kat n9, perak semua ade dah. siap yg baju kitorg tak keluar pon ade. depa tgk artwerk kitorg kat maispes tu. hahaha

  4. selamat hepi bezday bangkit. semoga tahun ni bangkit.

  5. bangkit always gherek sheyyyyy

  6. elly…aku pun dah layan wordpress ni…kasi tunjuk ajar yerk…hahahaaa… ;p
    (boikot fotopages) ;D

  7. oh ini websitenyaaaaaa

    http://kehadapanbintangjatuh.blogspot.com/2009/01/wasatiah.html

  8. yehh selamat ulang tahun kueh bangkit.. majulah dunia fesyen untuk negara kihkihkih

  9. tahniah bangkit 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: