kerja lama dan baru

edit
/Adilah & Ehsan. Editing by Yanniz, Photo by MyPhotographer Malaysia

Sedang edit edit photo untuk MyPhotographer Malaysia , dan sambil melayan perasaan dengar lagu lagu lama KRU (hahah best doh. oohh la la!), tetiba terasa nak tengok photo2 yg pernah di edit tapi tak pernah di expose ke internet. wuuuu!

Lalu ter’bump’lah kat photo sewaktu menyibuk mengikut si hebat, Kukubesi ke satu kawasan perhutanan yg dirahsiakan tempat nya (hahahha.. padahal tak ingat nama tempat tu). Acctually masa tu , Kukubesi nak bikin exhibition photografik dia untuk Rantai Merdeka Ogos 2008 dulu. Saya tak shoot banyak. Lebih banyak memerhati dan shoot behind the scene je. hehehe.

kb3
/kukubesi juga adalah seorang mak andam

kb1
/kukubesi sedang menyapu sampah. hahahha

enjoy!

ok sambung kerja. wuwuwuwuuw

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/an official wedding photo editor and layout for MyPhotographer
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on December 25, 2008.

2 Responses to “kerja lama dan baru”

  1. thanks yaniz sudi mengikut aku itu hari.. sangat aku hargai. syok plak tgk gamba sendiri orang lain editkan kekeekekk cun auw auwwwwwww

  2. nice..
    aku suka photo2 ang yg editing nya x terlampau..
    effect color oldskool tu menarik..

    syabas!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: