Pre-Wedding Ayu & Peenut

haha. terdiam sekejap tadi nak letak tajuk apa. sbb Peenut tu abg aku (my eldest brother). kang letak ayu dan along kang cam kelakar plak. pastu org ramai kenal dia as peenut. so, oklah letak ‘ayu & peenut’. hehe

so, dipendekkan cite, saya membantu dlm upacara shoot pre-wed diorg yg insyaAllah weddingnya pada bulan 5, 2009. hehe lama lagi kan? tapi pre-wed cpt. sebenarnya, tak cpt pon, sbb skarang ni, masa sangat cepat berlalu. so, managed to shoot beratus gak pic.. tapi tak banyak mana pon, sebab saya memang suka sayang shutter. hahaha. duit takde nak p servis kang. dah la tengah sengkek gile ni. haha. jadinya, plannya photo2 di pre wed + dgn ada lagi nak shoot di sana sini (hehe) utk bikin video for their wedding lah. Sebab utk abg sendiri dan bakal akak ipar, makanye ini adalah hadiah dari saya lah. *sila jangan jealous. orang lain nak suh shoot, sila bagi duit. timekasih*

untuk lihat the vids tu nnt, sila tunggu bulan 5. hahah. oh, basically pre-wed di jalankan di Genting Highlands yg dinginnnnnn. tak berpeluh nak shoot. :p

8

101

1

9

4

3

7

2b

12

11

6

enjoy!

🙂

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/an official wedding photo editor and layout for MyPhotographer
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on December 21, 2008.

22 Responses to “Pre-Wedding Ayu & Peenut”

  1. Lawa sih… I like!

  2. Yanniz!
    Abg Peenut dah nak kawen ek?
    Lama tak dgr khabar dari dia, nanti kemsalam
    Nice fotoblog u have here!

  3. nak pre-wed gak…

  4. tapi aku rasa kalau peenut buang jambang tu lagi ‘hensem’ la…

    • hahhaa penat dah ckp suh buang janggut. dia ckp, janggut nmpak dia kurus pastu konon mcm dia Wolverine. *kalau tak silaplah dia ckp camtu dulu* ekekekekkee. ;P

  5. tak kira, wedding nanti suruh dia buang. tak cun aa…
    rugi shots fotog lawa2, tapi dia serabut…
    aku ingat lagi muka dia time takde jambang, ok apa…

  6. best best

    editing pun best

  7. fuh cun

  8. nice post processing la yani~!
    ada Feel~~~

  9. imran > ahahha. masa wedding mmg buang punyelah. kut. hahaha

    hpp> makasih ya pak. huhu

    nab> ala nab… malu ai

    rei> thnks. 🙂 dah lama x shoot mcm ni, risau gak feel dah ilang. huhu

  10. nice weh.

  11. hai, lawa2 la gambo ayu kawin nanti. sbb wedding photognya ely…;)

  12. alalala. sy bukan geti sgt ha. dah lama x shoot2. tak ketahuan ja. haha. thnks anyway 🙂

  13. my ‘favorito’ photographer 🙂 credit to my dear elly…

  14. nice yanniz..i like 🙂

  15. waahhh.. syoknye shoot kat genting!

  16. waa pinat nak kawen dah.. slamat

  17. wahh, wolverine nak kawinn…

  18. hahaha wolverine. hahahaha

  19. huhuhuh chomel chomel!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: