E9 Mag. Publish!

Yay. Akhirnya udah di publish. Saya terlibat as part time journalist n photographer utk mag ni and handle utk entertainment, cool and new stuff utk diketengahkan. =) Saya happy dengan output yg di publishkan. Ini boleh dikatakan #1 E9, and belum keluar lagi kat nationwide. Siapa nak beli, kene through pos. 2# issue akan start keluar nationwide kat MPH, etc. InsyaAllah. Saya sendiri belum tengok dengan mata empat nie mag E9 ni. tak sempat sempat nak pi jumpa editor and ambil mag ni. hahaha. //nnt kite jumpa ye kak ina? =)

//ini cover depan mag ni. yup, mag nie mmg mag politic. but i’m not into politic pon. hahah. yg saya cover pun takde kaitan dgn politik. but who cares. mag ini cool. nice design and layout. I like!

ps: thanks to Razak Latif sebab shoot mag ni pakai webcam dia. hahaha. u rawk!

oh btw, Selamat Hari Raya to all! dont forget to go to Colourama Event this 1 November 2008 k! hahaha. Click HERE

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com

/an official wedding photo editor and layout for MyPhotographer
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on September 28, 2008.

3 Responses to “E9 Mag. Publish!”

  1. patut aa cm knl je idung..idung dak ajak tu!wahahahha

  2. mana leh dapat mag ni?
    first issue ye sis?

    klu ada job vacancy ke as photojounalist inform la ye
    saya agak berminat jg

    🙂

  3. kewl la sis..mmg tabik la..huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: