Colourama’08?

Hello. hehe. Ade shoot 1 conceptual photos sabtu aritu di mana saya ikot seseorang ke satu tmpt. hehe. tp selagi the photographer itu ngak kasik letak pic, maka takleh la letak. simpan dulu yah. tunggu. ^_^

ok, so ahadnye. saya pergi ke Time Square. Meeting for Colourama Event. Utk sesiapa yang tak tahu.. saya adalah salah seorg from team Bangkit. hehe. kami adalah team art movement yg bergerak secara indiependent sejak 2006. So, dipendekkan cite, Bangkit dan satu lagi brand indie, Wearenvy telah sepakat membuat satu event branding yg dinamakan Colourama’08. So, Colourama ni, berkonsepkan 8bit. 8bit tu adalah bunyian games dari zaman 80s mcm mario, pacman. haa ingatkan bunyi game dia camne? haa so, konsep itulah. which is the concept, ambience, video, tees, everything is concept 8bit and pixelate. Back to Basic bebehh!

Maka, kat Time Square kitorg meeting ngan geng 8bit dari Malaysia and Indonesia. Anak-anak indo nie pon mostly student MMU and Lim Kok Wing. Kebetulan pula, antara orang terawal yg perkenalkan muzik 8bit kat Indo and Msia, JW86 dari Jakarta pon ada.. so, lagi rancaklah discussion kitorg. sgt bes.. sbb depa pon looking forward. Plus, siap nak bawak lagi geng indo kat sana untuk turun perform. wahhh. kaya kaya anak anak indo ni. hehe. thanks a lot lah. So, yeah. Next time gwe belanja ya makan, ga ada uwang banyakk. hahaha.

for more info : www.myspace.com/colourama08

p/s: sape nak sponsor event nie? marilah. heheheh

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on July 28, 2008.

3 Responses to “Colourama’08?”

  1. colouramlah

  2. come on lah !

  3. gaya hitam dan puith.saya sukak!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: