Aktiviti di luar kawasan

Malam tadi pi lagi ke Enchanted Studio untuk shoot product lagi. hehe. dah jadi pelanggan tetap kat studio nie plak. hahaha. (dengan kata lain, pasnie boleh la dpt kat diskaun. kan kan kan? haha)

so yeah, kali nie pergi bersama Kury. YM si Kury, dia ckp dia free. hoyeahh! dan kury membantu dlm operasi menjadi model lelaki utk pakaian produk. hahaha. shoot punye shoot tersiap awal plak. so, sbb mcm tersiap kerja cpt, kitorg pon shoot diri sendiri. guna aje prop prop di studio. kikiki. kalau lah saya ade lighting sendiri, gamaknye memang seminggu kot, then mesti rosak terus lighting sbb over-used! hahaha XD.

So, dengan kata lain, thread kali ini adalah hanya utk mereleased tension! hahaha. seronok! XD

//all photos by yanniz & kury

ok itu aje kali ini. see ya!

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on July 17, 2008.

2 Responses to “Aktiviti di luar kawasan”

  1. hi ly,
    lama x buzz..sehatke?semakin menariklah gmbr² yg ko shoot ni.. huhuh freelance laie tak tuk majlis² ehem..???huhu..

  2. bila nak ajak aku join nie..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: