What I like to shoot?



What I like to shoot? hehe. normally memang outdoor, conceptual and funstyle! suke betol bile shoot yg bermain dengan keadaan persekitaran sekeliling. hehe. oh! and i luv to shoot kat tempat tempat kotor. sbb yang kotor tu lah yg cantek. Mcm pic kat atas nie.. lama dah shoot. taun lepas rasanye. dkt area tmpt komuter belakang umah je kat mentari court. situ byk semak semak. dulu slalu p keje naik komuter.. then always terbayangkan alangkah besnya shoot kat area situ… huhu last last ajak kengkwn n shoot! bes gile je rasa. kalau korang or kawan kawan korang nak shoot mcm kat atas ni ke, buz buz lah saya. saya sgt suke! yay!


ohhh! saya juga suke shoot bile ada aksi solek menyolek n normally nye time photoshoot wedding or engagement time!~ . sbbnya time menyolek nie cam bes je kite boleh melihat perubahan seseorang tu from takde solek sampai lawa gile lepas solek. tapi dah byk kali tgk org solek pon, saya tak geti solek diri. hahahahahahah! ohh, so sesape nak gmbaq korang dishoot time dari solek lagi. silelah beritahu. hahaha~

itu aja wat kali ni. fyi, sekarang pukul 7.50pagi dan saya belom tido dan masih segar. hahaha. pasni malas nak tido. nak p bank terus dan pelbagai perkara perlu dilakukan today~

see ya!

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on July 9, 2008.

6 Responses to “What I like to shoot?”

  1. gambaq yg hang shoot kat komuter tu muke dia ade sikit mcm rupe c syifa…wahahaha….

  2. aku rindu nak shoot gambaq. haih.

  3. yg shoot kila tu ak suka sgt, serius, jom2 =)

  4. sukses selalu…… aminnnnn

  5. saya memang suka dengan kerja photography yanniz

  6. nak shoot deqno jugak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: