Outdoor : Photoshoot for Abstrax Jingga!


(edit : main main 3-4 layer je. opacity. color balance. sharpen sana sini sket. noise kan sane sini siket n burn sana sini skit :p)

petang tadi around 4pm , i did a photoshoot for one indie clothing brand : Abstrax Jingga.

so, bile tau all the design n the concept of tees semua yg memang banyak bermain kaler putih, pink n hijau… saya n the owner of Abstrax Jingga, Fahmi sebulat suara utk shoot dengan concept fun, colours n baloonssss. Yay! so, thanks to Shadya n frens sbb sanggup membantu kami menjadi model utk this aweeeesomeeee teeeeesss! yay!

Really a greaaaat time and a great experience! Sememangnya saya mmg suka sgt shoot conceptual. haha. sbb its really look cool n boleh berkreativiti lebih sket! yay!. ohhh, some of shoot tu saya memang ter-influence dengan idola ku in conceptual photo, Toyib from Indonesia. oh oh. tp Toyib still daaaa bes!!


thanks to Fahmi n wife, Shadya n frens n family (haha!) and amarr! you all rawk ah~


//oh saya yg melompat pegang belon dan over excited! hahaha

till then! adiosssaa

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on July 2, 2008.

14 Responses to “Outdoor : Photoshoot for Abstrax Jingga!”

  1. aku soka gamba baring2 tuu… 😀

  2. yay!

  3. lawa weh.ada feel

  4. ang nye gmbr fadddd lagi lawa, feel, power, otai, hebat dan segalanye. fuh!

  5. haiyaaaa…lu punya gmba manyak stylo

  6. yanniz the besh.ak br nk shoot ala2 camni.x ajak,uishhh… =)

  7. huu sbb ni keje. kang ajak ramai ramai dah mcm ape plak. nxt time kite wat k! 🙂

  8. lawa.

  9. hang lg 8kali juta hebat encik razaklatif! wuuhuu. anyway timekasih menyinggah. terharu ai~ T_T

  10. jeles2!nak ikut lain kaliii

  11. lain kali kite watlah one day nye shoot conceptual jo! model takde mslh je. time je! duk semua bz wat keje yg nak duit je. hahahaha :p

  12. cantik..

  13. […] #link to 1st photoshoot bersama Abstrax […]

  14. smartla design ni..katne de jual ekk?kat gigs ade x?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: