Urbanscapes rawk!

//tgk lah crowd yg hadir di urbanscapes. pack!

//gambar ni dishoot sebelah je pudu jail dan telah dipilih untuk : exhibition 24hours in KL – Urbanscapes 2008

sabtu 28hb. Pi urbanscapes, klpac bersama rakan rakan – nad, nurliey, liza, wahida & kury. 6 org carpool naik satu kereta! hehehe. Jimat beb! Minyak kan mahal sekarang? kekekke. so, yeah kami gerak kol 3.30pm dari Sunway macam tu. Event start around 12.30pm i guess.

Sampai klpac around 4pm and kelihatan banyak betul kereta parking. Masa tu kitorg dalam kereta duk ckp, “gile bykkkk ketaaaaa!”. Siap parking je, kitorg jalan terus ke tempat kejadian. and woww! its a greaaat event. Ada flea market, exhibition, accoustic stage, busking, screening, bands stage etc. Yang tak besnya cuma lah banyak betul air ‘harimau’ di jual sana sini. wohhh. org melayu kite pon minom dah macam air mineral. iksh ikshhh.

Anywayyyy, ralat lah juga sbb tak dpt tgk Kokokaina perform. Nak masuk stage accoustic tersangatlah pack ala ikan sardin! dem! haha. but still its a great event! dan berjumpa tersangatlah ramai kawan kawan disane. hahahaha. at least, urbanscapes is not like normal gig every week di mcpa! naik jemu dohhhhhhhhhhh!

around 9.30pm after tgk Pure Vibracion perform, kami pulang utk makan di Uptown. Pulang awal, sbb band band selepas itu always ade je perform di gig gig every week! hahaha

till then, chow!

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on June 29, 2008.

6 Responses to “Urbanscapes rawk!”

  1. uii..bapak sesaaaakkk…

  2. tu la ang tak p. kekeke

  3. cik yanniz pun de pg ekk? nape x ternampak kelibat cik yanniz ekk?hehe..
    btw..cool picz..semuanye besh..=]

  4. ohhhhh. nape tak nmpk? sbbb ramaiiii org. sbb tu tak nmpak. ekekekkee.

  5. yanniz pungkok. gamba style gile wei. aku rasa nak tendang je ang

  6. ang pon aku nak tendang. hiyak! haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: