Berusahalah ely yanniz!

//click picture for bigger view =)

sudah 2 days saya start working di rumah sahaja. still kene buat mockup for click a child magazine but not finish yet. so for time being nie, saya perlu mencari duit lebih and sekarang pun my ‘Baby’ (my not-so-new-pc) udah ade di umah sewa. oleh sebab itu lah saya dah start freelanceeeeeeee! sbb before nie just pakai leptop ku yg slow. hahahaa. dgn pc yg laju nie.. saya boleh buat macam macam!!! yay!

n for 2 days nie, byk gak benda yg saya buat. redesign, buat quotation n do some of promotion yg akan dibuat secara menggila sbb saya perluuuu duittttt. hahaha gile kan? bile dah berusaha , insyaAllah ada lah rezeki nnt. Alhamdullillah lah sikit sikit rezeki dah masuk. Next week insyaAllah i’ll do some product shoot for one company dkt damansara, design some shirts for Malaya Distro, Alamanda n shoot clothing for an indie brand di shah alam! yay.

esok ke Layar Tanchap & lusa ke Urbanscapes, KLPAC. 2 event yg sgt looking forward! oh and my pic ade di exhibit di 24hours KL – Urbanscapes. wooohooo.

till then! chow

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on June 26, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: