Wisma Harapan

Hari Rabu, saya sempat pergi ke Wisma Harapan, Kl bersama Click a Child. Ni bukan projek Click a Child tapi kebetulan ada burpday gurl, Nana yg nak sgt sambut besday bersama adik adik istimewa ni.. Kitorg gerak dari TTDI pon dah lambat, so bile sampai kat Wisma Harapan, adik adik nie dok seronok main ‘ Musical Chair’ dgn Nana n kwn kwn dia. So, apa lagi. Saya terus lah shoot sana sini tp tak byk sgt shook sbb duk jaga shutter count. whahahhaa. Nak kena service dah ni tp tarak duit. Kene cari freelance lg ni. Ade 3-4 freelance yg masih di awangan sbb belom meeting betol n start betol. haha.

So, mulai skrg, blog nie dah jadik tmpt saya letak gmbaq dan bercerita sikit. Takleh nak panggil as photo journalism sbb gamba campur campur. hahaha. So, di fotopages – http://yanniz.fotopages.com tu akan di stopkan. Kite start sini pulak ok!

regards,

Yanniz
yanniz_on7@yahoo.com | 012 272 4487 | http://www.elyanniz.com
/a designer, photographer and part time journalist & colourist. and i do FREELANCE. So do mail or call me! (click?)

Advertisements

~ by yanniz on June 12, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: